22.04.2015 07:46

Pečené zemiaky naplnené vajcom

Varenie – Recepty – Bezmäsité jedlá

 

Kombinácia zemiakov a vajec ako zaujímavá verzia večere.

 

Ingrediencie:
  • 4 veľké zemiaky   
  • 4 vajcia  
  • 5 g masla  
  • petržlenová vňať 
  • soľ
Príprava:

Umyté zemiaky upečieme v rúre domäkka. Po upečení vršok po dĺžke zrežeme, vnútro vydlabeme a vymastíme maslom. Do vydlabaných zemiakov rozbijeme po jednom vajci, posypeme petržlenovou vňaťou, osolíme a v horúcej rúre zapečieme. Podávame ako ľahkú večeru so zeleninovým šalátom alebo ako netradičnú pochúťku pri posedení pri víne.

 

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada