08.11.2019 21:10

Pečená červená repa

Varenie – Recepty – Zelenina a ovocie

 

Jednoduchá, ale zdravá príloha z červenej repy.

 

Ingrediencie:
  • 1 červená repa
  • soľ podľa chuti
  • 1 čajová lyžička vínneho octu
Príprava:

Repu dôkladne umyjeme, odkrojíme koreň, ale nezakrajujeme veľmi, aby nevytiekla šťava. Celú a umytú repu osolíme, pridáme kvapku octu, zabalíme do alobalu a pečieme vo vyhriatej rúre pri 250°C asi 50 - 60 minút, záleží na tom, akú veľkú repu pečiete. Hotovú iba nakrájame a môžeme konzumovať. Buď ako prílohu k mäsu alebo ako hlavné jedlo s celozrnným chlebom.

 

FOTO: KetoDiet

 

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada


 

WEB pre celú rodinu