16.01.2012 17:00

Paprikový bôčik

Varenie – Recepty – Mäso a ryby



Bôčik s cesnakovom a s paprikovou príchuťou je skutočná pochúťka, ale dopriať si ju treba skutočne len zriedka.


Ingrediencie:
  • 1 kg bravčového bôčika s kosťou 
  • soľ
  • cesnak
  • mletá červená paprika

Príprava:

Bôčik rozdelíme na dve rovnaké časti a vložíme ich do vriacej vody. Pridáme ešte očistený cesnak a soľ a varíme asi 45 minút. Uvarený bôčik necháme odkvapkať a ešte teplý ho obalíme v mletej červenej paprike. Potom ho necháme vychladnúť a v paprike ho obalíme ešte raz. Napokon ho necháme v chladničke dobre stuhnúť. Podávame s chlebom, cibuľou a horčicou.

 

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada