14.05.2012 13:41

Paprika s jahodou

Varenie – Recepty – Studený bufet

 

Zaujímavá kombinácia papriky, ktorú dopĺňa výrazná chuť chutného majonézového šalátu a naopak jemná chuť jahody.

 

Ingrediencie:
  • 4 papriky 
  • 8 veľkých jahôd 
  • 120 g jemnej salámy    
  • 150 g tvrdého syra     
  • 2 kyslé uhorky    
  • 50 g kapie   
  • 150 g ochutenej majonézy  
  • 30 g ochutenej majonézy 
  • 1 natvrdo uvarené vajce  
  • mleté čierne korenie 
  • worcesterská omáčka 
  • soľ  
  • petržlenová vňať

 

Príprava:

Dopredu si pripravíme šalát, ktorý potom necháme stáť v chladničke asi 2 hodiny. Salámu, vajce, kyslé uhorky i syr nakrájame na malé kocky, pridáme posekanú kapiu a majonézu a pred zmiešaním ešte dochutíme soľou, worcesterskou omáčkou a mletým čiernym korením. Papriky rozkrojíme pozdĺžne, vyberieme jadrovníky a očistené polovice naplníme majonézovým šalátom. Vrch ozdobíme petržlenovou vňaťou a jahodou a polejeme hustou majonézou.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada