09.01.2014 17:55

Opekané kurča s tatárskou omáčkou

Varenie – Recepty – Mäso a ryby

 

Opečené kúsky kuracieho mäsa podávané s tatárskou omáčkou a šalátovou zeleninou.

 

Ingrediencie:
  • 1 menšie kurča   
  • 60 ml oleja   
  • soľ   
  • grilovacie korenie    
  • 100 g tatárskej omáčky

 

Príprava:

Z očisteného kurčaťa stiahneme kožu, rozdelíme ho na štvrtky a kosti vyberieme. Mäso potom vyklepeme, osolíme, okoreníme a opekáme z každej strany asi 15 minút na oleji. Opečené kurča položíme na papierové utierky , aby sme ho zbavili prebytočného tuku a potom rozložíme na misu. Mäso obložíme zeleninou, najlepšie rajčiakmi, uhorkami, reďkovkami a listovým šalátom, a porcie pred podávaním polejeme tatárskou omáčkou. Podávame s chlebom alebo s ryžovým šalátom.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada