04.12.2013 12:10

Omeleta plnená pečeňou

Varenie – Recepty- Mäso a ryby

 

Omeleta naplnená dusenou kuracou pečeňou sa podáva s opekanými zemiakmi.

 

Ingrediencie:
  • 4 vajcia   
  • olej   
  • 1 cibuľa   
  • 100 g kuracej pečene  
  • soľ  
  • mleté čierne korenie
Príprava:

Nadrobno posekanú cibuľu speníme na oleji a pridáme na rezance pokrájanú pečeň i korenie. Pečeň podusíme a až potom osolíme. Vajcia rozšľaháme so soľou a na vymastenej panvici upečieme 4 omelety. Každú naplníme udusenou pečeňou a preložíme napol. Podávame so zeleninovým šalátom a s opekanými zemiakmi.

 

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada