07.06.2017 21:49
Obložená žemľa s bryndzou
Varenie - Recepty - Studený bufet
Hody ako od baču. Ten by každého ponúkol bryndzou a klobásou. My pridáme ešte sezónnu zeleninu a žemľu.
Ingrediencie:
3 žemle
- 150 g bryndze
- 50 g rastlinného masla
- pálivá mletá červená paprika
- 50 g suchej klobásy
- zelená paprika
- rajčiak
- zelená petržlenová vňať
Príprava:
Bryndzu vymiešame s rastlinným maslom a pálivou mletou červenou paprikou. Žemle prekrojíme napoly a na prekrojené plochy natrieme vyšľahanú pikantnú bryndzu. Zelenú papriku a klobásu pokrájame na plátky a rajčiak na osminky. Sezónnou zeleninou, kolieskami klobásy a vetvičkami petržlenovej vňate žemle s bryndzou ozdobíme.
—————