25.02.2012 16:58

Nátierka z údenáča

Varenie – Recepty – Studený bufet

 

Nátierka obohatená minerálmi z morskej ryby je zdravá a chuťovo vyhovuje všetkým, ktorý milujú rybu na akýkoľvek spôsob.

 

Ingrediencie:
  • 1 väčší údenáč  
  • 50 g masla
  • dva uvarené žĺtky
  • 1 väčšia cibuľa  
  • horčica
  • soľ

 

Príprava:

Údenáča oberieme z kostí a čisté mäso rozotrieme s maslom. Pridáme ešte žĺtka z natvrdo uvarených vajec, nastrúhanú cibuľu, dva lyžičky horčice a soľ. Dobre premiešame a môžeme podávať s pečivom alebo chlebom.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada