08.05.2014 08:33

Nátierka z králika

Varenie – Recepty – Studený bufet

 

Nátierka zo zvyškov králika alebo z iného pečeného či vareného mäsa.

 

Ingrediencie:
  • 200 g pečeného králičieho mäsa   
  • 80 g masla  
  • 2 lyžice majonézy 
  • 100 g tvrdého syra  
  • 2 natvrdo uvarené vajcia 
  • 3 mladé cibuľky    
  • 1 lyžica horčice    
  • soľ  
  • mleté čierne korenie
Príprava:

Studené mäso pomelieme alebo zmixujeme na kašu. Potom ho vymiešame s maslom, horčicou, soľou a korením a napokon pridáme aj pokrájané cibuľky a vajcia a nahrubo nastrúhaný syr. Na záver zamiešame ešte majonézu, aby bola nátierka vláčnejšia.

 

—————

Späť


Kontakt

magazín Doma a Rada