11.02.2015 11:01

Mocca korunka

Varenie – Recepty – Múčniky a dezerty

 

Lahodný čokoládový krém s príchuťou kávy.

 

Ingrediencie:
  • 1 balíček Créme Olé čokoláda
  • 300 ml mlieka
  • 1 lyžica instantnej kávy
  • 1 lyžica horúcej vody
  • 250 ml smotany na šľahanie
  • 1 balíček vanilínového cukru
  • 1 balíček Smeta-fixu
  • 1 balíček tmavej polevy
  • nahrubo nasekané orechy na ozdobu
Príprava:

1. Créme Olé pripravíme podľa návodu na obale. Puding rozdelíme do sklenených pohárov.
2. Na prípravu mocca šľahačky zalejeme instantnú kávu v hrnčeku horúcou vodou a necháme vychladnúť. Smotanu vyšľaháme s vanilínovým cukrom, Smeta-fixom a vychladenou kávou. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko na zdobenie s hviezdicovitým výrezom a bohato ozdobíme puding v pohároch.
3. Dozdobíme polevou rozohriatou podľa návodu na obale a posypeme nahrubo nasekanými orechmi.

 

FOTO: droetker

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada