11.02.2015 11:01
Mocca korunka
Varenie – Recepty – Múčniky a dezerty
Lahodný čokoládový krém s príchuťou kávy.
Ingrediencie:
1 balíček Créme Olé čokoláda
- 300 ml mlieka
- 1 lyžica instantnej kávy
- 1 lyžica horúcej vody
- 250 ml smotany na šľahanie
- 1 balíček vanilínového cukru
- 1 balíček Smeta-fixu
- 1 balíček tmavej polevy
- nahrubo nasekané orechy na ozdobu
Príprava:
1. Créme Olé pripravíme podľa návodu na obale. Puding rozdelíme do sklenených pohárov.
2. Na prípravu mocca šľahačky zalejeme instantnú kávu v hrnčeku horúcou vodou a necháme vychladnúť. Smotanu vyšľaháme s vanilínovým cukrom, Smeta-fixom a vychladenou kávou. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko na zdobenie s hviezdicovitým výrezom a bohato ozdobíme puding v pohároch.
3. Dozdobíme polevou rozohriatou podľa návodu na obale a posypeme nahrubo nasekanými orechmi.
FOTO: droetker
—————