10.06.2011 20:38

Mleté teľacie rezne s kaviárom

Varenie – Recepty – Mäso a ryby

 

Mletá teľacina je zárukou výnimočného gurmánskeho zážitku, podávaná s opekanými zemiakmi a kaviárom je absolútnou výhrou.

Ingrediencie:
  • 600 g teľacieho mäsa
  • mlieko
  • pol žemle
  • mleté čierne korenie
  • muškátový oriešok
  • 1 vajce
  • olej
  • 4 vajcia uvarené natvrdo
Príprava:

Umyté mäso odblaníme. Žemľu namočíme do mlieka alebo vody, vyžmýkame a spolu s mäsom zomelieme. Potom zmes osolíme, pridáme mleté čierne korenie, postrúhaný muškátový orech, vajce a spolu zamiešame. Na doske posypanej múkou sformujeme rezne, ktoré potrieme olejom, a na teflonovej panvici z oboch strán opečieme. Hotové rezne poukladáme na misu a na každý položíme polovicu vajca a kôpku kaviáru. Podávame s opekanými zemiakmi a čerstvou zeleninou.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada