02.12.2013 11:52

Mäsový šalát s fazuľou

Varenie – Recepty – Studený bufet

 

Hovädzie mäso s fazuľou a zeleninou zaliate marinádou.

 

Ingrediencie:
  • 200 g pečeného alebo duseného hovädzieho mäsa   
  • 200 g uvarenej alebo sterilizovanej bielej fazule    
  • 2 kyslé uhorky  
  • 1 cibuľa   
  • 100 ml oleja
  • soľ 
  • mleté čierne korenie   
  • worcesterská omáčka   
  • ocot    
  • práškový cukor    
  • nálev z uvarenej fazule    
  • šťava z tepelne pripraveného mäsa

 

Príprava:

Vychladnuté hovädzie mäso zbavíme šliach a pokrájame na kocky. Pridáme bielu fazuľu a pokrájané uhorky a cibuľu. Olej zmiešame s trochou vývaru alebo nálevu z fazule, so šťavou z pečeného alebo duseného mäsa, s mletým čiernym korením, s octom, s worcesterskou omáčkou, so soľou a s trochou cukru na marinádu, ktorou polejeme šalát, zľahka premiešame a dáme do chladničky na 3 až 4 hodiny.

 

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada