10.04.2012 13:54

Maršálska šunka

Varenie – Recepty – Mäso a ryby

 

Šunka so zapečeným mozočkom a vajcom je snom všetkých milovníkov vnútorností a nových kulinárskych nápadov.

 

Ingrediencie:
  • 250 g mozočku   
  • 4 plátky šunky   
  • 4 vajcia   
  • olej   
  • mleté čierne korenie  
  • soľ

 

Príprava:

Na vymastenú grilovaciu misu uložíme plátky šunky a na každý dáme pár kúskov odblaneného a pokrájaného mozočku, ktorý osolíme. Na každú porciu vyklopíme surové vajce a okoreníme ho. Misku vložíme pod gril a jedlo grilujeme asi 3 až 4 minúty. Hotové obložené šunky preložíme na ohriatu misu a ozdobíme listami šalátu a štvrtkami rajčiakov. Podávame ako predjedlo alebo ľahšiu večeru spolu s chlebom alebo pečivom.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada