02.03.2015 11:20

Liptovská ruža

Varenie – Recepty – Mäso a ryby

 

Kuchárska zručnosť a fantázia vytvorila túto nielen jazyku, ale aj oku lahodiacu špecialitu z bravčoviny, vajec a zelenej papriky.

Ingrediencie:
  • 250 g bravčového mäsa
  • soľ
  • 40 g údenej slaniny
  • 2 zelené papriky
  • 2 vajcia
  • na obaľovanie hladká múka, 2 vajcia a strúhanka
  • olej na vyprážanie
Príprava:

Dva väčšie bravčové rezne naklepeme, osolíme, na každý poukladáme plátky slaniny a očistenú papriku, do ktorej sme vložili na tvrdo uvarené a olúpané vajce. Mäso s náplňou stočíme, obalíme v múke, rozšľahaných vajciach a strúhanke a na horúcom oleji zo všetkých strán vypražíme. Podávame rozkrojené napoly so zeleninovým šalátom.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada