07.09.2012 10:23

Letné truffle

Varenie – Recepty – Múčniky

 

Jahodovo-pudingové truffle je potešením nie len pre žalúdok, ale aj pre oči.

 

Ingrediencie: 
  • 200 g čerstvých umytých jahôd
  • 20 ks detských piškót
  • 1 balíček pudingu s jahodovou príchuťou
  • 500 ml mlieka
  • 40 g cukru
  • 200 ml smotany na šľahanie
  • 1 balíček vanilínového cukru
  • 50 g mandľových lupienkov

 

Príprava:

Najprv nakrájame jahody na štvrtky a rozdelíme spoločne s piškótami do pohárov. Puding uvaríme s cukrom a mliekom podľa návodu na obale a zalejeme ním jahody a piškóty. Necháme vychladnúť. Smotanu ušľaháme s vanilínovým cukrom dotuha. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko a ozdobíme povrch pohárov. Nakoniec posypeme mandľovými lupienkami opraženými na teflonovej panvici bez tuku.

 

FOTO: droetker

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada