06.08.2015 13:22

Kurča s jablkami v alobale

Varenie – Recepty – Mäso a ryby

 

Šťavnaté kurča pripravené v alobale s jablkovou dužinou.

 

Ingrediencie:
  • 1 menšie kurča
  • Olej
  • Soľ
  • 250 g jabĺk
  • 30 g masla
  • 1 lyžica mlieka
Príprava:

Rozštvrtené kurča posolíme, pokropíme mliekom a opečieme na panvici potretej olejom. Očistené a na plátky pokrájané jablká rozdelíme na štyri kúsky alobalu a na ne položíme opečené mäso s kúskom čerstvého masla. Každú porciu zabalíme, dáme na plech a pečieme 40 až 45 minút. Podávame s ryžou.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada