30.03.2015 15:50

Kokosový dezert s broskyňami

Varenie – Recepty – Múčniky a dezerty

 

Kombinácia kokosového krému a broskyňového želé.

 

Ingrediencie:
Na dezert:
  • broskyňový kompót (hmotnosť po odkvapkaní 240 g)
  • 100 ml šťavy z kompótu
  • šťava z 1/2 citróna
  • 1 balíček tortového želé číreho
  • 1 balíček Creme Olé s kokosovou príchuťou
  • 300 ml polotučného mlieka
Na ozdobenie:
  • 50 g strúhanej čokolády

 

Príprava:
  1. Na prípravu dezertu necháme na sitku odkvapkať kompót a šťavu pritom zachytíme. Broskyne rozmixujeme ponorným mixérom.
  2. Do kastrólika nalejeme šťavu z kompótu. Pridáme šťavu z citróna, rozmixované broskyne a tortové želé a asi 1 minútu povaríme. Odstavíme a necháme vychladnúť.
  3. Creme Olé pripravíme s mliekom podľa návodu na obale.
  4. Do pohárov striedavo nanesieme broskyne, Creme Olé a strúhanú čokoládu.
  5. Odložíme do chladničky.

 

TIP: Namiesto broskýň môžeme použiť aj iné zavárané ovocie, napr. ananás.

 

FOTO: droetker

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada