23.02.2014 11:29

Kaviár v aspiku

Varenie – Recepty – Studený bufet

 

Aspikový aranžmán s kaviárom, vajcom, kyslou uhorkou a kapiou.

 

Ingrediencie:
  • 100 g čierneho kaviáru  
  • polovica citróna   
  • 40 g masla     
  • 1 vajce 
  • kyslá uhorka    
  • kúsok kapie  
  • zelená petržlenová vňať  
  • 200 g aspiku
Príprava:

Do malých misiek rozložíme rovnomerne po celom dne kaviár, ružičku masla, osminku olúpaného citrónu, malý vejárik alebo pár plátkov uhorky, kúsok kapie, osminku natvrdo uvareného vajca a vetvičku zelenej petržlenovej vňate. Všetko pokvapkáme roztopeným aspikom. Keď zmes trochu stuhne, pridáme ďalší aspik, aby všetko zakryl a necháme stuhnúť. Keby sme naliali hneď celý aspik, jednotlivé potraviny by sa presunuli na jednu stranu a neboli by rovnomerne rozmiestnené. Pred podávaním misku so studenou pochúťkou preklopíme hore dnom , aby na tanieriku bola viditeľná zaujímavá kombinácia ingrediencií.

 

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada