23.05.2018 09:58

Jahodovo-rebarborový šalát

Varenie – Recepty - Zelenina a ovocie

 

Zo sladkých jahôd a kyselkavej rebarbory si môžeme pripraviť osviežujúci ovocný šalát.

 

Ingrediencie:
  • 200 g rebarbory
  • 200 g jahôd
  • 2 lyžice červeného vína
  • 30 g kryštálového cukru
  • 120 ml l vody
Príprava:

Rebarboru olúpeme a nakrájame na kúsky dlhé asi 1cm. Potom zmiešajte červené víno, vodu a cukor, pridáme rebarboru a privedieme do varu. Povaríme asi pol minúty a necháme vychladnúť. Umyté jahody nakrájajte na väčšie kúsky a pridáme do vychladnutého rebarborového kompótu. Premiešame a naservírujeme do misiek. Môžeme podávať aj so šľahačkou.

 

redakcia Doma a Rada, FOTO: www.pixabay.com

 

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada