28.06.2016 17:16

Jahodová pena

Varenie – Recepty – Múčniky

 

Touto maškrtou s jahodovou chuťou sa zavďačíte malým i veľkým. Ľahká pena je skutočne osviežujúcim dezertom.

 

Ingrediencie:
  • 2 bielky   
  • 100 g kryštálového cukru   
  • 200 ml šľahačky    
  • 50 g práškového cukru   
  • 400 g jahôd

 

Príprava:

Z bielkov a kryštálového cukru ušľaháme tuhý sneh. Vychladenú šľahačku ušľaháme a primiešame do nej cukor a roztlačené jahody. Sneh i jahodovú šľahačku zmiešame a dáme do pohárov, ktoré ozdobíme celou jahodou.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada