02.09.2014 08:16

Hydinový ražeň

Varenie – Recepty – Mäso a ryby

 

Netradičné ražniči z dvoch druhov mäsa a slaniny.

 

Ingrediencie:
  • 200 g kuracej pečene   
  • 400 g mäsa z kurčaťa   
  • 50 g údenej slaniny bez kože   
  • soľ  
  • mleté čierne korenie   
  • 3 lyžice oleja
Príprava:

Kuracie pečene nakrájame na kúsky, kurča vykostíme, nakrájame na malé kúsky (ponecháme kvôli chuti aj s kožou), slaninu tiež pokrájame na plátky. Na ihlu napichujeme striedavo mäso, pečeň a slaninu. Najprv trochu sprudka opečieme na rozpálenom oleji a potom pomalšie dopekáme. Počas pečenia ražeň polievame výpekom. Podávame s chlebom alebo s opekanými zemiakmi.

—————

Späť


Kontakt

magazín Doma a Rada