29.09.2012 19:51

Hrušky v čokoláde

Varenie – Recepty – Múčniky

 

Hrušky raz inak – so zmrzlinou a čokoládovou polevou.

 

Ingrediencie:
  • 4 hrušky    
  • 250 ml čokoládovej polevy   
  • 50 ml vanilkovej zmrzliny    
  • čokoládová ryža

 

Príprava:

Z hrušiek odstránime šupku, prepolíme ich a vyrežeme jadrovníky. Potom ich krátko povaríme v osladenej vode a necháme odkvapkať. Vychladnuté polovice uložíme na dezertné tanieriky, polejeme čokoládovou polevou, navrch dáme po porcii vanilkovej zmrzliny a dezert ešte posypeme čokoládovou ryžou.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada