29.09.2012 19:58

Hrušky s vanilkovým krémom

Varenie – Recepty – Múčniky

 

Hrušky v kombinácii s orechmi, jesenné plody, hojne poliate vanilkovým pudingom.

 

Ingrediencie:
  • 4  hrušky    
  • 100 g džemu     
  • 30 g vlašských orechov   
  • 300 ml mlieka  
  • 20 g kryštálového cukru    
  • 20 g pudingového prášku  
  • balíček vanilkového cukru 
  • šťava a kôra z citrónu

 

Príprava:

Z mlieka, cukru, pudingového prášku a citrónovej kôry i šťavy uvaríme hustý krém, ktorý vyšľaháme a necháme ho vychladnúť. Hrušky prepolíme, odstránime z nich šupku i jadrovníky a uvaríme v cukrovej vode, aby trochu zmäkli (môžeme však použiť aj kompótové hrušky). Hrušky uložíme na tanieriky, každú naplníme džemom, posypeme pomletými orechmi a polejeme vychladnutým pudingovým krémom.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada