10.04.2012 13:43

Hrianky s vajciami

Varenie – Recepty – Bezmäsité jedlá

 

Chutná, netypická a rýchla večera pre celú rodinu.

 

Ingrediencie:
  • 12 plátkov žemle   
  • 150 g masla   
  • 150 ml rajčiakovej šťavy alebo pyré  
  • 6 vajec   
  • cukor  
  • petržlenová vňať   
  • soľ

 

Príprava:

Rajčiakovú šťavu povaríme s polovicou masla, pridáme soľ a cukor a omáčku varíme, kým nezhustne. Stredne hrubé plátky žemle opečieme na druhej polovici masla. Upečené ich potrieme rajčiakovou omáčkou, na ktorú uložíme polovicu vajca uvareného nie celkom natvrdo. Ozdobíme petržlenovou vňaťou a podávame teplé.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada