29.12.2011 15:13

Hovädzí turban

Varenie - Recepty - Studený bufet

 

Efektné a chutné pohostenie zo zvyškov vareného mäsa.

 

Ingrediencie:
  • 400 g chudej varenej hovädziny
  • 250 g rôsolu
  • 100 g  šunky   
  • 2 vajcia uvarené natvrdo   
  • 2 sterilizované uhorky   
  • 1 rajčiak   
  • 250 g zemiakového šalátu
  • sterilizovaná zelená fazuľka   
  • soľ   
  • jemná bylinková zmes   
  • zelená petržlenová vňať

 

Príprava:

Varené hovädzie mäso nakrájame na tenké prúžky, vajcia, šunku a a uhorky posekáme na drobno. Všetky tieto ingrediencie ochutíme bylinkovou zmesou a soľou a spolu s tekutým aspikom dôkladne premiešame. Zmes vylejeme do formy na bábovku a necháme v chlade stuhnúť. Potom ju vyklopíme na misu a do stredu uložíme zemiakový šalát a ozdobíme strukmi z fazuľky. Ozdobíme plátkami rajčiaku a petržlenovou vňaťou. Podávame s chlebom.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada