11.06.2011 14:52

Detviansky rezeň

Varenie – Recepty – Mäso a ryby

 

Lahôdka z bravčového mäsa vylepšená chuťou šunky a syra ulahodí najmä veľkým jedákom.

Ingrediencie:
  • 300 g bravčového mäsa zo stehna
  • 80 g šunky
  • 60 g eidamského syra
  • soľ
  • horčica
  • 40 g múky
  • olej
Príprava:

Bravčové rezne natenko naklepeme, okraje narežeme a potom ich osolíme a potrieme horčicou. Na jednu polovicu poukladáme plátok šunky a syra a druhou ich prekryjeme. Okraje spojíme špáradlom. Rezne obalíme zľahka múkou a opražíme z obidvoch strán do červena. Napokon ich podlejeme vodou a podusíme. Podávame s ryžou alebo opekanými zemiakmi a sezónnym zeleninovým šalátom.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada