28.12.2014 08:32

Chlebíčky s tresčou nátierkou

Varenie – Recepty – Studený bufet

 

Sendvič s nátierkou z tresčej pečene vyhovuje všetkým milovníkom produktov mora.

 

Ingrediencie:
  • sendvič    
  • 100 g tresčej pečene    
  • 50 g masla     
  • citrón  
  • soľ    
  • 100 g rajčiakovej majonézy    
  • 1 cibuľa   
  • zelená petržlenová vňať

 

Príprava:

Maslo vymiešame, pridáme posekanú tresčiu pečeň, ochutíme soľou a trochou citrónovej šťavy a vidličkou dobre vymiešame. Zmes natrieme do stredu krajcov sendviča a po obvode naaranžujeme pomocou vrecúška s ozdobnou rúrkou rajčiakovú majonézu (do hotovej majonézy primiešame pár lyžíc kečupu). Chlebíky potom ozdobíme kolieskami cibule, kúskom citróna a petržlenovou vňaťou.  

 

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada