28.12.2014 08:32
Chlebíčky s tresčou nátierkou
Varenie – Recepty – Studený bufet
Sendvič s nátierkou z tresčej pečene vyhovuje všetkým milovníkom produktov mora.
Ingrediencie:
sendvič
- 100 g tresčej pečene
- 50 g masla
- citrón
- soľ
- 100 g rajčiakovej majonézy
- 1 cibuľa
- zelená petržlenová vňať
Príprava:
Maslo vymiešame, pridáme posekanú tresčiu pečeň, ochutíme soľou a trochou citrónovej šťavy a vidličkou dobre vymiešame. Zmes natrieme do stredu krajcov sendviča a po obvode naaranžujeme pomocou vrecúška s ozdobnou rúrkou rajčiakovú majonézu (do hotovej majonézy primiešame pár lyžíc kečupu). Chlebíky potom ozdobíme kolieskami cibule, kúskom citróna a petržlenovou vňaťou.
—————