03.11.2013 11:21

Bravčové rezne so zelenou paprikou

Varenie – Recepty – Mäso a ryby

 

Z bravčových rezňov si môžeme pripraviť aj zaujímavú pochúťku s paprikou a klobásou.

 

Ingrediencie:
  • 400 g bravčového mäsa zo stehna  
  • soľ   
  • mleté čierne korenie   
  • kečup   
  • 4 zelené papriky  
  • 200 g údenej klobásy   
  • masť alebo olej  alobal
Príprava:

Umyté mäso pokrájame na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme trochou kečupu a zeleninovou paprikovou nátierkou, môže byť aj pikantná. Do očistenej zelenej papriky vložíme asi tretinu klobásy, položíme ju na rezeň a preložíme napoly. Každú pripravenú porciu dáme na vymastený alobal a dobre zabalíme, aby pri pečení nevytiekla šťava. Balíčky poukladáme na suchý plech a vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme asi pol hodiny. Podávame s varenými zemiakmi.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada