03.11.2013 11:21
Bravčové rezne so zelenou paprikou
Varenie – Recepty – Mäso a ryby
Z bravčových rezňov si môžeme pripraviť aj zaujímavú pochúťku s paprikou a klobásou.
Ingrediencie:
400 g bravčového mäsa zo stehna
- soľ
- mleté čierne korenie
- kečup
- 4 zelené papriky
- 200 g údenej klobásy
- masť alebo olej alobal
Príprava:
Umyté mäso pokrájame na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme trochou kečupu a zeleninovou paprikovou nátierkou, môže byť aj pikantná. Do očistenej zelenej papriky vložíme asi tretinu klobásy, položíme ju na rezeň a preložíme napoly. Každú pripravenú porciu dáme na vymastený alobal a dobre zabalíme, aby pri pečení nevytiekla šťava. Balíčky poukladáme na suchý plech a vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme asi pol hodiny. Podávame s varenými zemiakmi.
—————