09.04.2015 08:24

Bravčové rezne na rajčiakoch

Varenie – Recepty- Mäso a ryby

 

Bravčové rezne zvýraznené chuťou papriky a rajčiakov.

 

Ingrediencie:
  • 400 g bravčového mäsa z pliecka    
  • 40 g masti    
  • 2 cibule   
  • 5 zrelých rajčiakov alebo rajčiakového pretlaku     
  • 1 lyžica mletej červenej papriky   
  • soľ   
  • 3 zelené papriky
Príprava:

Mäso umyjeme, osušíme obrúskom, pokrájame na rezne a naklepeme. V tlakovom hrnci rozpálime mať a rezne na nej sprudka opečieme po oboch stranách. Pridáme nadrobno posekané cibule, mletú červenú papriku a soľ a chvíľu dusíme vo vlastnej šťave. Očistenú papriku pokrájame na rezance a umyté rajčiaky zbavíme šupky a pokrájame. Zeleninu primiešame k mäsu, zmes podlejeme horúcou vodou a hrniec uzavrieme. Dusíme pod tlakom 25 minút. Podávame s haluškami.

 

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada