20.07.2017 09:37

Baklažánová pochúťka

Varenie – Recepty – Zelenina a ovocie

 

 

Chutná a zdravá večera pre milovníkov baklažánov, papriky a rajčiakov.

 

Ingrediencie:
  • 2 baklažány   
  • 2 veľké cibule   
  • 1 a ½ hlávky cesnaku   
  • 6 paprík   
  • 5 rajčiakov   
  • 1 lyžica ostrého kečupu     
  • 1 lyžica vegety   
  • červená mletá paprika   
  • mleté čierne korenie   
  • petržlenová a zelerová vňať    
  • olej

 

Príprava:

Baklažány olúpeme, pokrájame na kocky, opražíme na oleji a vyberieme. Posekanú cibuľu a cesnakové strúčiky opražíme v tej istej panvici a pridáme pokrájané papriky a rajčiaky, ktoré sme najprv obarili a zlúpali z nich šupku. Zmes ochutíme kečupom a vegetou a dusíme, kým paprika nezmäkne. Napokon pridáme opražený baklažán, mletú červenú papriku a mleté čierne korenie a trochu podusíme aj s posekanou petržlenovou a zelerovou vňaťou. Podávame ako teplú večeru s chlebom alebo pečivom.


 

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada