Mäso a ryby

Priestor pre mäsových kráľov, ktorí si bez kačacieho stehienka alebo kusa bravčového pliecka nevedia predstaviť ani jeden deň. V takom prípade odporúčame siahať okrem mäsových receptov občas aj po tých rybacích. Okrem toho, že delikatesná rybacinka dodá nášmu telu dôležité minerály, je pre náš žalúdok stráviteľnejšia ako hovädzí steak.


Recepty

06.01.2019 15:00

Baranie na šťave

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Na prvý pohľad jednoduché gazdovské jedlo, v skutočnosti si po mäkkej baranine vylepšenej arómou údenej slaninky oblíže každý prsty. Ingrediencie: 600 g baranieho mäsa 50...

Celý článok

—————

01.12.2018 11:00

Zajac na divoko

Varenie – Recepty- Mäso a ryby   Lahodná divina s chutnou omáčkou, to je zajac na divoko.   Ingrediencie: 750 g mäsa zo zajaca (zadná časť)     50 g údenej...

Celý článok

—————


Vhodné na rodinný obed

Kto má rád hovädzie, možno ocení niektorý z troch receptov, v ktorých dominuje hovädzie mäso. Dobré tipy pre zasýtenie viacerých stolovníkov čiže celej rodiny. Či už recept na  fazuľový guláš, bratislavskú pečienku alebo hovädzie na panvici.


Mleté teľacie rezne


Ražniči zo zajaca


Plnený pstruh


Baranie na šťave


Srbský rezeň


Kontakt

magazín Doma a Rada


 

WEB pre celú rodinu


Kurča s pilafom


Detviansky rezeň