VARENIE

Niekedy alebo aj častejšie zabúdame. Že jeme, konzumujeme a stravujeme sa preto, aby sme žili a nie naopak. Istej dávky luxusu si však dopriať môžeme. Už len pre základné právo na výber. No prináša to problém s dilemou, ktorú nie každý dokáže správne vyriešiť. Dopriať si kus prerasteného bôčika či radšej zeleninový šalát? Vyhrá ten s fantáziou. Ktorý si k šalátu pridá mozarellu alebo kúsok lososa, aby mu aj zdravý variant skutočne chutil. Ako vždy, je to o výbere.

(foto: freedigitalphoto)


Náš tip



Čerešne, čerešničky...

Čerešne si treba dopriať či najčastejšie. A nielen pre chuť tohto ovocia, ale aj pre vitamíny a minerály, ktoré šťavnaté plody obsahujú. Čerešne zlepšujú trávenie a pomáhajú všetkým, ktorí majú problém so zadržiavaním vody. Oplatí sa preto konzumovať ich aj mimo sezóny. Potešia tipy na chutný sirup, džem či čerešňovú pastu.



 Stručné rady obsahujú Prima tipy na varenie, dobré návody na uskladňovanie potravín nájdete v rubrike Prosté, ale geniálne a užitočné námety z kuchyne obsahuje zase rubrika ...odskúšané, preverené.
 

Aby sme v hanbe nezostali...

10.07.2011 19:33

Gastronomický slovník (A,B,C,D)

Celý článok

—————

10.07.2011 19:31

Gastronomický slovník (E,F,G,H)

Celý článok

—————

10.07.2011 19:30

Gastronomický slovník (CH,I,J,K)

Celý článok

—————

10.07.2011 19:30

Gastronomický slovník (L,M,N,O)

Celý článok

—————

02.07.2011 20:47

Gastronomický slovník (P,R,S,T)

Celý článok

—————

26.06.2011 18:01

Gastronomický slovník (U,V,W,Z,X,Y)

Celý článok

—————


Domáci pribináčik


Aróma cesnaku


Kontakt

magazín Doma a Rada


 

WEB pre celú rodinu


Varíme cestoviny


Cesnakový toast


Konzumujeme kaviár


Dusená kapusta