Archív článkov

12.06.2011 11:20

Sójové bôby s hubami

Varenie – Recepty - Mäso a ryby   Jednoduchý recept vhodný aj na večerné rodinné posedenie na chate. Najmä, ak sme si huby nazbierali v lese sami. Ingrediencie: 500 g varených sójových bôbov 200 g čerstvých húb soľ 40 g masla rasca 1 vajce 200 ml...

Celý článok

—————

12.06.2011 11:15

Dusené huby s ryžou

Varenie – Recepty - Mäso a ryby   Kombináciu húb a ryže si môže do svojho obľúbeného receptára pridať každý milovník vegetariánskej kuchyne. Ingrediencie: 250 g čerstvých húb 1 väčšia cibuľa olej mleté čierne korenie 250 g ryže petržlenová vňať Príprava: V tlakovom hrnci...

Celý článok

—————

12.06.2011 11:09

Grilovaný syr so šunkou

Varenie – Recepty - Mäso a ryby   Sýte, jednoduché a veľmi chutné. Na grile môže skončiť namiesto mäsového výrobku rovnako úspešne aj syr. Ingrediencie: 400 g tvrdého syra (osem plátkov) 200 g šunky olej Príprava: Mastný alebo pergamenový papier potrieme olejom, dáme naň plátok...

Celý článok

—————

12.06.2011 11:01

Salámové hniezda s vajcami

Varenie – Recepty – Bezmäsité jedlá   Vyžadujú trochu kuchárskej trpezlivosti. Ale plnenými košíčkami zo salámy príjemne prekvapíte aj náročných gurmánov. Ingrediencie: 4 hrubšie kolieska salámy olej 4 menšie vajcia soľ 50 g tvrdého syra mletá červená paprika Príprava: Salámu...

Celý článok

—————

11.06.2011 15:05

Plnený závin po francúzsky

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Príprava mäsového závinu si vyžaduje trochu viac zručnosti, ale výsledok prepojených chutí šunky, údenej klobásky, vajec a pečeného mäsa stojí za to. Ingrediencie: 600 g bravčového mäsa z orecha 150 g šunky 400 g plnky ...

Celý článok

—————

11.06.2011 15:02

Jelenie ragú

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Tajomstvo tohto poľovníckeho receptu je charakter moridla, ktoré dodá pred tepelnou úpravou jeleniemu mäsu správne grády. Ingrediencie: 600 g mäsa z jelenieho stehna alebo pleca 40 g údenej slaniny 40 g oleja 20 g cibule 100 g koreňovej zeleniny soľ...

Celý článok

—————

11.06.2011 14:57

Kapor s hubami

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Kapor, to nemusí byť len klasika v trojobale. Výborná je aj kombinácia tejto sladkovodnej ryby s hubami a ďalšími výraznými ingredienciami. Alobal umožňuje prípravu aj v prírode. Ingrediencie: 500 g očisteného kapra alebo inej...

Celý článok

—————

11.06.2011 14:54

Plnený pstruh

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Rýchly a nenáročný recept, podľa ktorého si pstruha pripraví aj menej skúsený kuchár. Použiteľné v panelákovej kuchyni i v záhrade na grile.   Ingrediencie: 4 menšie pstruhy soľ mletá červená paprika 120 g údenej...

Celý článok

—————

11.06.2011 14:52

Detviansky rezeň

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Lahôdka z bravčového mäsa vylepšená chuťou šunky a syra ulahodí najmä veľkým jedákom. Ingrediencie: 300 g bravčového mäsa zo stehna 80 g šunky 60 g eidamského syra soľ horčica 40 g múky olej Príprava: Bravčové rezne natenko naklepeme, okraje...

Celý článok

—————

11.06.2011 09:13

Kapor vo vínnej omáčke

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Vyhradené pre gurmánov. Pretože kúsky kaprieho mäsa v chutnej omáčke s príchuťou zeleniny a cesnaku sú skutočne lahodné. Ingrediencie: 600 g očisteného kapra 500 ml vody 200 ml bieleho vína 60 g cibule 2 ...

Celý článok

—————


Kontakt

magazín Doma a Rada


 

WEB pre celú rodinu