Archív článkov

11.06.2011 14:54

Plnený pstruh

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Rýchly a nenáročný recept, podľa ktorého si pstruha pripraví aj menej skúsený kuchár. Použiteľné v panelákovej kuchyni i v záhrade na grile.   Ingrediencie: 4 menšie pstruhy soľ mletá červená paprika 120 g údenej...

Celý článok

—————

11.06.2011 14:52

Detviansky rezeň

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Lahôdka z bravčového mäsa vylepšená chuťou šunky a syra ulahodí najmä veľkým jedákom. Ingrediencie: 300 g bravčového mäsa zo stehna 80 g šunky 60 g eidamského syra soľ horčica 40 g múky olej Príprava: Bravčové rezne natenko naklepeme, okraje...

Celý článok

—————

11.06.2011 09:13

Kapor vo vínnej omáčke

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Vyhradené pre gurmánov. Pretože kúsky kaprieho mäsa v chutnej omáčke s príchuťou zeleniny a cesnaku sú skutočne lahodné. Ingrediencie: 600 g očisteného kapra 500 ml vody 200 ml bieleho vína 60 g cibule 2 ...

Celý článok

—————

10.06.2011 21:05

Plnený husací krk

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Husacie hody trochu inak. Jemná chuť hydiny sa prepojí s výraznejšou bravčoviny a ideálnym tmelom je ryža. Ingrediencie: 1 husací krk 200 g bravčového mäsa z pliecka 40 g ryže 1 vajce 10 g cibule 20 g oleja soľ ...

Celý článok

—————

10.06.2011 20:49

Pečený srnčí chrbát

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Osvedčená špecialita pre milovníkov diviny. Pri pečení treba byť trpezlivý, aby srnčie mäsko skutočne zmäklo. Chutí vynikajúco. Ingrediencie: 1 kg srnčieho chrbta 100 g údenej slaniny 80 g oleja 10 g hladkej múky 100 g cibule mleté čierne...

Celý článok

—————

10.06.2011 20:44

Pochúťka z bravčového mäsa

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Ražniči trochu inak. Na drevené špajdle napichávame už sčasti tepelne upravené kúsky mäsa i plátky slaniny a zemiakov. Ingrediencie: 300 g zemiakov 300 g bravčového mäsa 100 g cibule 10 g kyslých uhoriek 80 g údenej slaniny soľ mleté čierne...

Celý článok

—————

10.06.2011 20:38

Mleté teľacie rezne s kaviárom

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Mletá teľacina je zárukou výnimočného gurmánskeho zážitku, podávaná s opekanými zemiakmi a kaviárom je absolútnou výhrou. Ingrediencie: 600 g teľacieho mäsa mlieko pol žemle mleté čierne korenie muškátový oriešok 1...

Celý článok

—————


Kontakt

magazín Doma a Rada


 

WEB pre celú rodinu